Kulture

U cel këtë të enjte për herë të parë “Festivali i Luleve” në Qendrën plot ngjyra të qytetit të Vlorës

U Cel kete te enjte per here te pare “Festivali i Luleve” ne Qendren plot ngjyra te qytetit te Vlores. Kjo Qender lulezoi nga lulet me te bukura ,me te fresketa plot ngjyra ,lulezoi nga femijet e ardhmja e ketij qyteti ,ketij vendi .

Do te jemi se bashku me bizneset e luleve ne qytet, artizanet, zejtaret dhe muzike e argetim pafund!

Falenderojme pafund kopshtet dhe shkollat 9 vjeçare te qytetit per angazhimin me punet e tyre tyre dhe paraden shumengjyreshe forme lulesh, Falenderojme yjet e QKF qe i dhane shkelqim vezullues ketij eventi. Na e zbukuruat eventin femije ashtu siç zbukuruat Vloren sot dhe do te zbukuroni Shqiperine ne te ardhmen !

Festivali i luleve sapo ka nisur, mos mungo! Bashkia Vlorë The_AADF, TID Vlora Studio Bleta Film & Photography Festivali i Luleve

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close