Kulture

U përmbyll Koncerti Festiv “Christmas Night ” i Qendrës Kulturore të Fëmijëve “B.Tushi “Vlorë

U përmbyll Koncerti Festiv “Christmas Night ” i Qendrës Kulturore të Fëmijëve “B.Tushi “Vlorë . Këto festa të dëshiruara për të gjithë morrën edhe përshëndetjen e fëmijëve të kësaj qendre të cilët me shumë përkushtim dhe me shumë angazhim sollën interpretimet më të bukura për gjithë publikun që i duartrokiti ! Gëzuar të gjithëve e festa të mbara!

Gëzuan fèmijët me prezencen e tyre nèn/kryetarja e Bashkise Znj Aulona Beqiraj Veizi si dhe Keshilltaret e Keshillit Bashkiak Vojsava Shkurtaj,Edlira Kapllanaj ,Egla Imeraj ,Ervis Caushi Rozina Kormuzi te cilat kishin pergatitur dhurata per femijet ne nevoje, dhe femijet e QKF .

Falenderime për grupin e punes G.Canaj V Rapushi , A Curo ,që punuan bashkë me fëmijët për këtë koncert dhe punojnë përherë për prezantime dinjitoze.  Falenderime dhe per instruktoret V .Malaj dhe S .Malaj. per kontributin dhe ndihmesen e tyre ne çdo aktivitet te qendrès. Gèzuar !

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close