Kulture

Vajza e Xhevdet Ferrit prek në 2-vjetorin e vdekjes së të atit

Sot bëhen dy vite nga ndarja nga jeta e aktorit të madh Xhevdet Ferri që u largua herët nga kjo botë, kur ishte vetëm 59 vjeç. E bija si edhe 2 vitet e mmungesës së tij, e ka përkujtuar me një foto të tij dhe disa fjalë që të prekim zemrën.

“Hey babo, kjo data 16 janar që shenjoi ikjen tënde para 2 vitesh vjen ca më e ngarkuar se ditët e tjera të vitit. Pasi koha ka qëruar emocionet e ndjesitë e tjera që provokoi ikja jote (e pranoj, shumë e parakohshme!) malli mban vendin e parë. Uff huge! Love you, ne te gjitha planet #missyoupapi”, ka shkruar Bora.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close