Kulture

VIDEO-FOTO\ 110 vjetori i Pavarësisë , Roland Runaj dhe Alpha Art Gallery organizoi ekspoziten iLir, janë ekspozuar rreth 60 punime ne pikturë

Me rastin e festimeve te 110 vjetorit te Pavaresise , Roland Runaj dhe Alpha Art Gallery organizoi ekspoziten iLir. Me pjesemarrjen e artistave te rinj dhe miq artiste qe ju bashkuan ketij projekti, u ekspozuan rreth 60 punime ne pikture.

Te vecante kete ekspozite e ben ambjenti ku jane ekspozuar pikturat e cila eshte shtepia e atdhetares Marigo Pozio . Pikerisht 110 vjet me pare ketu valeviteshin te lire flamujt e Pavaresise dhe sot artdashesit kane rastin te admirojne krijimet e artisteve te rinj te qytetit. Ekspozita do qendroje e hapur deri ne mesin e muajit Dhjetor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close