Kulture

Vijon puna për rikualifikimin e zonës urbane, Vlorë.

Vijon puna për rikualifikimin e zonës urbane pranë qendrës së qytetit të Vlorës. Ecuria e punimeve në qytetin e Vlorës mbikëqyret në mënyrë të vazhdueshme nga Instituti i Monumenteve të Kulturës, Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, AADF, Bashkia Vlorë dhe studio projektuese.

Ky projekt bëhet i mundur falë bashkëpunimit teknik dhe financiar të Albanian-American Development Foundation. Projekti synon shndërrimin e kësaj zone në një pikë aktraktive për turistët, si dhe një mundësi më shumë zhvillimi për bizneset vendase.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close