Kulture

Viktor Tahiraj & friend’s Show” Të premten ju presim, data 10 Qershor, ora 20.00 në sallën e teatrit “Petro Marko”

Është nga show’t më të veçantë të karrierës së tij artistike ! Viktor Tahiraj & friend’s, apo ai dhe miqtë e tij, siç i pëlqen edhe vetë ta quaj të shqipëruar. Ku ai, po vetë, si në një ” One Man Show” , do të demostroj artin e tij në skenë duke kënduar, moderuar e aktruar për plot nëntëdhjetë minuta, si për të na gjezdisur mrekullisht në çdo etapë të kronologjisë së jetës së tij artistike.

Dhe jo më kot ai e quan: “udhëtimi artistik i jetës së tij…!” Padiskutim do të jetë nga mbrëmjet e veçanta të skenave tona artistike, realizuar me finesë e përkushtim nga stafi i teatrit “Petro Marko”, mbështetur nga Bashkia Vlorë, me skenar dhe libret Genc Demiraj, drejtues muzike Arben Zhezha, skenografi të Drini Shehut, konsulent Bebi Dobi, regji Roland Minga dhe drejtues artistik Sokol Toto.

Këtë të premte është lënë, datë 10 Qershor, ora 20.00 në sallën e teatrit “Petro Marko”, në një hyrje të lirë dhe festive për këtë sezon të bukur vere…!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close