fbpx
Kulture

Vlorë, Në datën 26 Nëntor ju ftojmë të merrni pjesë në forumin ‘’Trashëgimia kulturore, gjithnjë në modë’’

Në datën 26 Nëntor, ju ftojmë të merrni pjesë në forumin ‘’Trashëgimia kulturore, gjithnjë në modë’’. Jo më kot vendi i përzgjedhur për mbajtjen e forumit është qendra e revitalizuar historike të Vlorës. Forumi ka si qëllim rikthimin e vëmendjes se të rinjve dhe qytetarëve ndaj objekteve të trashëgimisë kulturore dhe rëndësinë e ruajtjes së këtyre objekteve.

Diskutime interesante nga ekspertë të kulturës si dhe muzikë e valle nga artistë të njohur vendas do të na shoqërojnë përgjatë gjithë aktivitetit. Ju presim në orën 10:30, data 26 Nëntor në rrugën Muradie për të festuar trashëgimine tonë kulturore në muajin e Pavarësisë!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button