Kulture

Vlorë. Komedia “Budallenjtë” në teatrin “Petro Marko” të premten, të shtunën e të djelën

Komedia “Budallenjtë” rikthehet në datat: 15, 16, 17 tetor, në teatrin “P.Marko”. Biletat shiten pranë teatrit, nga ora 9.00 deri 14.00 dhe 16.00 deri 18.58. Ju mirëpresim.

Të premten, të shtunën e të djelën e kësaj jave do të mrekulloheni me karakteret fantastikë të Neil Simon të interpretuar në mënyrë të shkëlqyer nga aktorët Artan Islami, Eliona Thomaraj, Jorgaq Tushe, Miola Sitaj, Astrit Mamaj, Margent Caushi, Matilda Avduli, Lavdimir Abilaliaj, Ilirian Ali dhe më të rinjtë Enerest Dalipaj e Igli Fusha. Përgjegjësi e lartë artistike, pjesëmarrje aktive e tyre në krijimtari edhe me mendimet e tyre vyera, dhe një rezultat i bukur që i përgjigjet në mënyrën më të mirë të mundëshme spektatori. Kënaqësi që vazhdoj të bashkëpunoj me ta. Nga Roland Minga

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close