Kuriozitete

Ankoheni se keni ftohtë, por shikoni si jetojnë këta njerëz

Jemi në stinën e dimrit dhe ankohemi për temperaturat e ulëta por ka edhe më keq.
Në polin e veriut jetojnë njerëz në temperatura minus 50 gradë celsius.

Edhe pse në këto temperatura shtëpitë e tyre janë të vogla dhe jetojnë një jetesë të shëndetshme.

Të paktën kështu duket në fotografite e fotografit anlgez Bryan Alexandër i cili ka fiksuar jetën e tyre në Gronlandë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close