Kuriozitete

Bashkëjetesë e kalit me tre qengja jetimë (Video)

Një kalë i vogël malor ka adoptuar tre qengja jetimë në një rast jo fort të zakontë të lidhjes së kafshëve. Kali dhjetëvjeçar Heidi u kujdes për treshen e re pas vdekjes së nënës së tyre dhe madje i ushqen me qumështin e saj. Ajo bleu delet foshnje – Princin, Dewdrop dhe George, katër javë me radhë – nga një fermer dhe i bashkoi me Heidi. Pronarja tha se kali i vogël malësor i Uells shpejt u shqetësua për qengjat dhe filloi të rrinte me ta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close