fbpx
Kuriozitete

Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij

Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim. Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur, transmeton lajmi.net Ai në ditën e nënës, kishte gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës. Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button