Kuriozitete

Bridget Odlin, gjyshja që luan të paktën 8 orë video lojra në ditë

Kush është jashtë jetës së video game, shpesh e sheh atë si një kalim kohe për adoleshentë e të papunë.  Bridget Odlin një 76 vjeçare nga Lincolnshire, është historia e duhur për të kuptuar mirë përmasat e një lifestyle të jetës moderne. Gjyshja e 9 nipa e mbesave dhe 2 stërnipave e mori konsolen e saj të parë përpara 40 vjetësh.

Sot e kësaj dite ajo shpenzon të paktën 8 orë në ditë duke luajtur e madje rrëfen se nëse zgjohet në 2 të natës dhe i ka ardhur në mendje zgjidhja e një misioni, nuk heziton të ndezë konsolen dhe të çojë deri në fund sfidën e radhës.

Hera e parë që ajo u ndesh me një konsole ishte kur i bleu të birit një Nintendo me Super Mario në të. Ajo ishte kurioze për ta provuar por i biri nuk besonte se mamat janë për vido lojra. I shoqi i saj, Philip vendosi t’i blinte asaj një konsole të vetën, e tashmë i dhuron asaj çdo Nintendo e PlayStation të ri.

Bridget e cila vuan edhe nga shqetësimet e mushkrisë, ka thënë se videolojrat e kanëshpëtuar atë nga karantina, pasi të rrinte mbyllur në shtëpi nuk ka qenë fare problem për të. Kjo periudhe e aktivitet ka shërbyer për t’u lodhur më shumë me nipat e stërnipat. E përtej kësaj ajo është një lojtare profesioniste, e cila merr pjesë në ligat më të rëndësishme të momentit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close