Kuriozitete

Cili nga këta katër katrorë është i ndryshëm nga të tjerët?

Përmes kësaj enigme thuhet se ju mund të provoni aftësinë tuaj për të perceptuar disa dallime “hijesh” apo thënë më specifikisht tregon aftësitë tuaja për të dalluar “hijet e ndryshme me të njëjtën ngjyrë”.

Madje, krijuesit e enigmës pretendojnë se vetëm 8 për qind e njerëzve në botë mund të njohin se cili katror është i ndryshëm nga të tjerët në fotografi.

A jeni një prej tyre dhe cili nga ju sheh “një hije të ndryshme të gjelbër”? A ishit në gjendje ta dallonit ndryshimin?

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: