Kuriozitete

VIDEO\ E çuditshme se si ky burrë i bën këto ushtrime si të anashkalosh litarin me këmbë në gojë

E cuditshme se si ky burrë bën ushtrime të ndryshme me litar.

58-vjeçari Song Haigang kryen dredhëza të trupit, si të anashkalosh litarin me këmbë në gojë dhe të paloset vetë rreth një shtylle çeliku. Për më shumë shikoni videon.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close