fbpx
Kuriozitete

E kapën duke u martuar fshehurazi për herë të tretë, dy gratë rr.ahin burrin

Një indian është rrahur nga dy gratë e tij pasi u përpoq të martohej në mënyrë të paligjshme me një grua të tretë. S. Aravind, i njohur si Dinesh, u martua për herë të parë në vitin 2016. Por vendosi të martohej fshehurazi me një grua të dytë në fillim të këtij viti.

Megjithatë herën e tretë nuk i eci.

Mediat lokale raportojnë se Dinesh u dhunua fizikisht nga dy gratë e tij, të cilat më pas u kthyen në shtëpinë e prindërve të tyre. Kur mësuan për njëra-tjetrën dhe planin e burrit për tu martuar me një grua të tretë, ato vendosën të ndërmerrnin veprime.

Video tregon njërën nga gratë e Dinesh që vrapon drejt burrit dhe e rreh.

Disa momente më vonë, gruaja tjetër e tij futet në veprim dhe gjithashtu fillon të godasë Dinesh.

Por 26-vjeçari nuk u rrah vetëm nga dy gratë e tij. Disa burra aty pranë që u bënë dëshmitarë të ngjarjes filluan ta godisnin. Ata e shkelmojnë dhe godasin me grushte derisa ai shtrihet në tokë duke kërkuar mëshirën e tyre.

Më pas Dinesh u arrestua nga policia. Poligamia u shpall e jashtëligjshme në Indi në vitin 1956 për të gjithë qytetarët hindu, megjithatë myslimanët ende lejohen ligjërisht të kenë disa gra. Poligamia është një vepër që dënohet me burg në Indi.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button