Kuriozitete

E pabesueshme, kështu tentojnë ta kalojnë kufirin emigrantët! Shikoni FOTOT, sa shumë vuajnë!

Të fshehur në motor, të paketuar si paketa mbi njëri tjetrin në kamion dhe madje të futur në karrige të veturës; këto janë fotografitë që tregojnë mënyrat më të çuditshme që emigrantët ilegalë kanë tentuar të kalojnë kufirin në SHBA.

Donald Trump ka propozuar të ndërtojë një muri të madh mes Meksikës dhe Amerikës, për t’i parandaluar emigrantët ilegalë.

Por këto fotografi dëshmojnë se emigrantët gjithmonë do të tentojnë mënyrat më të pabesueshme për t’u futur ilegalisht në një shtet, transmeton Gazeta Express.

Mënyra më e çuditshme që do ta shihni më poshtë në foto është padyshim fshehja në karrigen e veturës.

Këto janë mënyrat më të çuditshme që emigrantët kanë tentuar të kalojnë kufirin:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close