Kuriozitete

E rrallë! Lind keci me “fytyrë njeriu”, fermeri: Shenjë nga Zoti

Fqinjët nxituan në shtëpinë tonë. Të gjithë mbetën të tronditur nga pamja e saj që i ngjante një foshnjeje njeriu. Dhia kishte lindur tashmë një kec. Ishte lindja e saj e dytë. Më ka habitur edhe mua dhe fshatarët. Fatkeqësisht, ndërsa keci lindi i gjallë, ai ngordhi pak më vonë”- tha fermeri ndër të tjera.

Në Indi, lindja e një kafshe të deformuar mund të shihet si një ogur i keq ose fat i keq dhe në shumë zona konsiderohet si paralajmërim dhe shenjë nga Zoti.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: