Kuriozitete

Edhe një “PO”, çifti rimartohet pas 50 vitesh

Ata i thanë sërish “PO” njëri tjetrit edhe pas 50 viteve së bashku. Keli dhe Karoline Gei vendosën të festonin 50 vjetorin e martesës duke e nisur nga e para. Si dikur të rinj kur ajo kishte veshur fustanin e bardhë të nusërisë dhe ai kostumin me trëndafilin e bardhë në xhep. Vendosën të bënin të setin fotografik në të njëjtin vend ku e kishin bërë 50 vite më parë.

Zakonisht martesat në Amerikë zgjasin 8 vjet, por e tyrja 50 vite dhe ata ende e duan njëri tjetrin. Çifti jeton në Ioëa  të SHBA dhe Kelly tregon se jetën e ka falë  bashkëshortes së tij Karolinë e cila i dhuroi veshkën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: