Kuriozitete

FOTO\ Kur pema e fqinjit hyn në pronën tënde!

Një mosmarrëveshje banale midis dy fqinjëve e ka kthyer një rrugë të qetë banimi në një destinacion turistik që është bërë shpejt viral, shkruan faqja e internetit today.it. Pema e prerë përgjysmë, në periferi e Shefildit ka qenë motivi i kësaj zënke mes fqinjësh. Pema që dikur qëndronte në kopshtin e familjes Mistry, në fakt ishte prerë në pjesën që shfaqej mbi shtëpinë e fqinjëve pasi banorët u ankuan për zogjtë që folezuan atje.

”Ne ishim miq shumë të mirë”, u tha gazetave britanike 56-vjeçari Bharat Mistry, pronar i lëndinës së vogël ku qëndron pema.

“Ka qenë atje që kur u ndërtua shtëpia dhe kurrë më parë nuk kemi pasur ndonjë problem të madh. Por, kopshtarët brenda natës erdhën dhe prenë gjysmën e pemës. Ne nuk kemi biseduar me njëri-tjetrin që nga ajo kohë”, theksoi ai.

Padyshim që zogjtë janë kthyer, problemet e fqinjit me dëmtuesit kanë mbetur dhe ka gjithashtu një turmë vëzhguesish që tani kanë zgjedhur pemën si një selfie pas fotot e bimës janë shpërndarë në internet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: