Kuriozitete

Gjeni se cila nga objektet nuk përsëritet dy herë në foto

Kur një enigmë është jo vetëm sfiduese, por edhe argëtuese, ne i japim trurit tonë një stimul të shkëlqyeshëm për të punuar. Koha ikën dhe ne mprehim atë madje pa e kuptuar.

Në këtë enigmë që shihni duhet të dini që vetëm një objekt nuk përsëritet tek fotoja dhe ju duhet ta gjeni se cili është ky objekt. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: