Kuriozitete

Gjërat nuk po ju ecin mirë? Zgjidhni një yll

A ju duket se ndonjëherë, sado që të përpiqeni, disa gjëra nuk shkojnë mirë? Është e mundur që karma po ju ndjek! Zgjidhni yllin prej kristali që ju tërheq më shumë për të zbuluar nëse e kaluara nuk po ju lë të qetë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Në të shkuarën, ju e keni kaluar pjesën më të madhe të kohës vetëm, të izoluar dhe jeni ndjerë të braktisur nga të gjithë. Kjo është arsyeja pse marrëdhëniet janë shumë të rëndësishme për ju në këtë jetë dhe do të bëni gjithçka që ato të mos prishen. Këto mund të jenë marrëdhënie të lidhura me familjen, miqtë ose bashkëpunëtorët, si dhe një marrëdhënie romantike me dikë.

Ju shihni vetëm të mirën tek njerëzit, jo të keqen, domethënë, shihni vetëm atë që dëshironi pavarësisht se si është realiteti dhe sa toksike mund të jetë ajo marrëdhënie. Kur ju ndodh kjo, ende luftoni për atë marrëdhënie, madje shumë më shumë nga ç’është e nevojshme dhe e shëndetshme. E gjitha varet nga frika që keni ndaj vetmisë. Ju duhet të mësoni të njihni shenjat paralajmëruese që do t’ju shpëtojnë nga dhimbjet, trishtimet dhe zhgënjimet e ardhshme.

Nr.2

Në të shkuarën keni bërë gjëra për të cilat besonit se ishin pozitive, por keni vepruar pa u menduar mirë. Për këtë arsye, rezultatet nuk kanë qenë shumë të mira. Vendimet tuaja vënë veten dhe të tjerët në rrezik, si financiarisht ashtu edhe fizikisht. Kjo ju bën të humbni vetëbesimin.

A ka ndonjë mënyrë për ta zgjidhur këtë problem? Ju duhet të mendoni me kujdes para se të merrni një vendim. Kjo do të thotë se duhet të jeni shumë të vëmendshëm ndaj asaj që thonë të tjerët për të ndërmarrë një hap që do ju sjellë sukses gjatë viteve të ardhshme.

Gjithashtu, mos kërkoni që njerëzit t’ju tregojnë atë që mendojnë ose që t’ju këshillojnë. Nëse kërkoni që të tjerët t’ju udhëheqin, do të jeni edhe më të hutuar, sepse nuk do të ecni në rrugën tuaj.

Nr.3

Në të shkuarën keni qenë shpesh viktimë e mashtrimit dhe mosrespektimit, kështu që keni humbur besimin tek njerëzit e tjerë. Ju gjithashtu jeni bërë shumë serioz, por duhet të punoni me këtë problem. Ju tërhiqni njerëz që duan të testojnë besimin tuaj. Mundohuni ta dëgjoni dhe t’i besoni intuitës kur bëhet fjalë për njerëzit.

Ka gjithmonë gjurmë që na lënë të kuptojmë nëse një person është i mirë apo i keq. Merrni pak kohë për të krijuar marrëdhënie me njerëzit përreth jush, në mënyrë që t’i njihni më mirë para se të filloni t’i gjykoni. Pasi të keni bërë këtë, do të jeni në gjendje të vendosni nëse dikush mund të jetë miku, shoku, apo partneri juaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: