Kuriozitete

Ja si të futeni në llogarinë e WhatsApp të partnerit, pa e kuptuar dhe pa lënë gjurmë

YouTube është plot me video që premtojnë të spiunojnë në bisedat WhatsApp të dikujt tjetër, shumica e këtyre videove janë krejtësisht të rreme; Megjithatë, ekziston një metodë që funksionon dhe është më efektive nga të gjithë.

Vlen të theksohet se ky mashtrim i “WhatsApp” do të jetë efektiv vetëm nëse e dini personin që do të “spiunoni”, pasi duhet të keni telefonin e tij të paktën disa minuta, përndryshe është e pamundur të arrihet.

Gjëja e parë që duhet të bëni për të shqyrtuar bisedat WhatsApp të një personi tjetër është ta shkarkoni këtë aplikacion në smartphone tuaj, pasi ta instaloni, do të shfaqet një kod QR.

Tani vjen pjesa e komplikuar, ju do të duhet të merrni telefonin inteligjent të personit që do të spiunoni, shtypni ikonën e tre pikave, zgjidhni opsionin “* WhatsApp web *” dhe skanoni kodin QR të telefonit tuaj.

Menjëherë aktivizoni llogarinë WhatsApp në smartphone tuaj, kështu që ju mund të shihni të gjitha bisedat që personi ka pasur. A guxon ta bësh?

Ndërsa ky mashtrim ju lejon të dini disa sekrete apo biseda të paimagjinueshme, jini të kujdesshëm sepse mund të merrni një surprizë të pakëndshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close