Kuriozitete

Jeni kuriozë të dini se sa persona në botë mbajnë emrin dhe mbiemrin tuaj? Ja harta që ja u tregon

A jeni bërë ndonjëherë kuriozë  të pyesni se sa njerëz në botë mbajnë emrin tuaj apo mbiemrin? Një çështjeje të tillë shkencëtarët e universitetit të Londrës i kanë dhënë një përgjigje që në vitin 2016, duke krijuar një hartë që zbulon gjithçka për mbiemrin tuaj në nivel vendi.

Duke qenë se kjo hartë kishte disa “të meta” u krijua web faqja e  Forebears.io  në të cilën mund të kërkoni emrin dhe mbiemrin tuaj dhe të shikoni se sa i popullarizuar është në botë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: