Kuriozitete

Ju mund të qëndroni në flluskën tuaj nën yjet në Islandë

Qëndrimi në flluskën tuaj mund të jetë një pikë mesatare e përsosur midis jetës në mbyllje dhe mënyrave tona të vjetra të pushimeve. Një tërheqje e izoluar u lejon mysafirëve të qëndrojnë në flluskën e tyre të xhamit, të zhytur në zonën me pyje të largët të një pylli afër Rekholt, në Islandën jugore.

Si dhe duke ju mbajtur të ndarë nga pushuesit e tjerë, një qëndrim në flluskë do të thotë që ju jeni në gjendje të shikoni qiellin e mahnitshëm të natës nga shtrati juaj.

Ju madje mund të shihni dritat veriore nëse jeni me të vërtetë me fat. Robert Robertson, drejtori menaxhues i projektit Bubble me qendër në Reykjavík, Islandë, tha: “Disa ëndrra fëmijërie qëndrojnë me ne për tërë jetën tonë”. Për të përmbushur këto ëndrra lindi koncepti Bubble.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: