Kuriozitete

Kapin 54 kokoshka në një minutë, burrat thyejnë rekordin Guinness (Video)

Dy burra nga Idaho kanë thyer rekordin botëror Guinness për kapje e kokoshkave brenda një minuti. David Rush, i cili ka thyer më shumë se 150 rekorde Guinness për të promovuar edukimin STEM, u bashkua me fqinjin Jonathan Hannon, për të thyer rekordin në më së shumti kokoshka të hedhura dhe më pas të kapura me gojë brenda një minute.

Ata arritën të kapin 54 kokoshka në një minutë, duke e mundur rekordin e mëparshëm prej 37 copave, i cili u vendos më 2016 nga Ashrita Furman dhe Bipin Larkin.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close