fbpx
Kuriozitete

Kënga vietnameze për larjen e duarve, bëhet hit në rrjetet sociale

Kënga dhe vallëzimi se si duhet mbrojtur nga koronavirsui, bëhet virale në TikTok. Është këshillë nga Ministria e Shëndetësisë në Vietnam se si të mposhtim COVID-19. Madje është edhe një garë e një valëzimi viral në aplikacionin TikTok, raporton “BBC”.

Valltari Quang Dang dhe Ministria e Shëndetësisë zhvilluan vallëzimin. Shpjegon se si të jemi të kujdesshëm dhe si ti lajmë duart ashtu siç duhet. Dang tha se është shumë i lumtur që vallëzimi i tij mund të shpërndajë informacionin e duhur, për njohurin që na duhet për shumë njerëz.

Kjo sepse gjatë praktikës së vallëzimit ata mësojnë lëvizjet. Janë gjashtë hapa që tregojnë se si ti lani duart, të cilat shfaqën në vallëzim. Kënga është bërë e njohur në Vietnam, mijëra persona kanë marrë pjesë në këtë “garë” vallëzimi.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button