Kuriozitete

Keni gërvishtur telefonin? Kjo mënyrë ju ndihmon ta bëni të duket si i ri

Njeriu është “armiku” më i keq i telefonit. Pavarësisht se përpieqemi që të kujdesemi për të mos i dëmtuar, herë pas here për arsye të ndryshme ndodh që ai të thyhet ose të gërvishtet.

Kjo ndodh më shpesh me telefonat e kohëve të fundit, pasi ata janë më delikatë. Mjafton një goditje e lehtë dhe kasat gërvishten.
Por mos u shqetësoni, ju mund t’i bëni përsëri të duken bukur, mjafton një letër zmerile. Fërkoni të gjithë pjesën e dëmtuar me të dhe ajo do të marrë një ngjyrë të njëtrajtshme që krijon efektin pasqyrë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close