Kuriozitete

Kështu duket një shtëpi në të cilën është pirë duhani për 21 vjet

Një zonjë pastruese profesionale vendosi një video në TikTok dhe tregoi se si duket pastrimi i një apartamenti të tymosur për 21 vjet. Pamjet tregojnë atë duke hequr depozitat e portokallit që ishin grumbulluar nga depozitimi afatgjatë i tymit nga muret, dhe ai gjithashtu tregon dyshemenë në të cilën mbetën vendet më të ndritshme – ato ku qëndronin mobiljet.

Sa pisllëk ajo hoqi mund të shihet nga uji shumë i ndyrë që ajo derdh, dhe pjesët e djegura mund të shihen në qilim, mbi të cilin binin hiri dhe bishtat e cigareve. Pamjet shpejt filluan të shpërndahen në këtë rrjet social dhe videoja e parë u shikua nga 2.4 milionë njerëz.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close