Kuriozitete

Kjo është mënyra e vetme për ta kuptuar nëse është efektive maska juaj

Një punonjës shëndetësor ka tentuar nëpërmjet një video ta tregojë rëndësinë e vënies së maskës për parandalimin e transmetimit të koronavirusit. Ai, njëherësh, mëton edhe që të tregojë efektivitetin e secilës maskës nëpërmjet një metode fare të thjeshtë – përmes një qiriu. Videoja është ngarkuar nga mediet britanike, teksa ka marrë vëmendje të madhe, duke reaguar në të qindra herë.

Efektiviteti i maskës, siç tregon punonjësi shëndetësor, konsiston në numrin e shtresave që posedon një maskë. Sa më shumë shtresa, aq më e sigurt dhe efektive rezulton të jetë maska, sipas tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close