fbpx
Kuriozitete

Krijohet aplikacioni që mund të përkthejë mjaullimat e maceve

“Meow Talk” është një aplikacion që regjistron zërin dhe më pas përpiqet të identifikojë se çfarë do të thotë macja.Ky aplikacion i ri është krijuar nga një ish-inxhinier për altoparlantin inteligjent Alexa të Amazon.

Deri tani ka vetëm 13 fraza në fjalorin e aplikacionit, duke përfshirë: “Më ushqe!”, “Jam i zemëruar!” dhe “më lër të qetë! “Meow” e çdo mace është unike dhe lidhet me pronarin e saj. “Qëllimi përfundimtar është të zhvillojmë një jakë inteligjente”, u shpreh Javier Sánchez, menaxheri i programit teknik i grupit në zhvilluesin e aplikacioneve Akvelon. l.k/abcnews.al

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button