Kuriozitete

Kukullat politike voodoo në shitje

Një dyqan është duke shitur kukulla voodoo me personazhe politike në mënyrë që politikanët të mund të lëshojnë kështu zemërimin e tyre plotësisht mbi politikanët.

Dolly Grey, pronar dhe krijues prapa dyqaneve ETSY, MelancholyDollyShop, filloi të nxjerrë mllef pasi Donald Trump u zgjodh Presidenti i SHBA në vitin 2016.

Jastekët e gjilpërave janë ilustruar dhe shtypur me fytyrat e politikanëve duke përfshirë Theresa May, Jeremy Hunt, Boris Johnson, Michael Gove dhe Nigel Farage.

Ato shtypen në pëlhurë pambuku 100% dhe mbushen me materialin e butë të vetë pellushave.

Janë shoqëruar edhe me përshkrime të ndryshme interesante si: ‘Më shtrydh, më pushto’, etj. Shumica e njerëzve i blejnë ato si dhurata për familjen dhe miqtë. Unë shpresoj se ato lehtësojnë stresin, por kryesisht unë shpresoj se ato thjesht i bëjnë njerëzit të çlirojnë një buzëqeshje.

Duke parë Susanna Reid duke luajtur me jastkëun e Piers Morgan në Good Morning Britania, mund të them se u gëzua nga kjo gjë.

Image

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close