fbpx
Kuriozitete

Ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e personazhit të filmit vizatimor “Shrek”

Personazhi më i njohur i filmave vizatimorë dhe fitues i disa çmimeve, është frymëzuar nga një person i vërtetë. Ai quhet Maurice Tillet dhe kur ishte rreth të njëzetave, iu zhvillua një sëmundje e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta.

Ndjenja e refuzmit nga qyteti i tij i lindjes në Francë, e bëri Maurice të zhvendosej në SHBA dhe atje u bë një mundës i famshëm profesionist.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button