Kuriozitete

Ky fëmijë lindi 6.3 kg

Një grua ka thyer rekordin e spitalit të Teksasit duke lindur fëmijën me peshën më të madhe ndonjëherë, plot 6.3 kg. Jennifer Medlock lindi djalin e saj Ali në fillim të këtij muaji dhe më pas mësoi se fëmija i saj ishte fëmijë më i shëndoshë që kishte lindur deri atëherë në spitalin e Teksasit. Jennifer është dhe nëna e dy fëmijëve të tjera.

Një zëdhënës i spitalit konfirmoi për USA Today se Ali është fëmija më i shëndoshë që kishte lindur në atë spital. Madje doktori që kishte pritur fëmijën është shprehur se ky ishte rasti i parë në 30 vjet. Lindja ishte bërë cezariane dhe mamaja postoi foton e fëmijës në facebook. Fëmija më i madh që ka lindur ndonjëherë ka qenë me peshë 9.98kg dhe ka lindur më 19 janar 1879 në Ohio të SHBA

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: