Kuriozitete

Lindi një viç mutant me dy koka

Viçi ka lindur në një fshat në Kinën jug-lindore, me dy koka, dy veshë, dy gojë dhe katër sy. Një viç ka lindur me dy koka dhe ka habitur njerëzit në lagjen e tij lokale në Kinën jug-lindore. Nëna e viçit e lindi të shtunën e kaluar pas një pune të vështirë shtatë-orëshe, sipas pronares së tyre të njohur si halla Zhang. Halla Zhang tha që kafsha nuk ishte në gjendje të ngrihej më vete, por mund të pinte qumësht nga të dy gojët.

Ajo tha nga lajmet kineze për video Pear Video: “Unë jam më shumë se 70-vjeçare, dhe kurrë nuk kam parë ndonjë lopë si kjo në jetën time”. Viçi i pazakontë ka tërhequr vëmendjen e shumë banorëve të fshatit, të cilët u mblodhën në shtëpinë e hallës Zhang për ta parë atë.

Një fqinj i tha reporterit se ajo kishte ardhur për të parë kafshën sepse nuk mund t’i besonte lajmet. Ai pretendoi se viçi ishte i shëndetshëm dhe shpresonte se mund të vazhdojë të rritet. Besohet se viçi ishte prekur nga një mutacion gjenetik ndërsa ishte ende brenda mitrës së nënës së saj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close