Kuriozitete

Lojrat e qenit nxjerrin nga toka një monedhë të rrallë të shekullit 18, por ka një problem…

Në Angli, një qen dhe i zoti i tij kanë gjetur një monedhë të rrallë të shekullit 18. Mësohet se shtetasi Norman Atkinson mori monedhën dhe u habit, por fatkeqësisht nuk mund ta shesë, pasi ajo është e dëmtuar Për mediat lokale ai ka treguar se monedha mund të shitej për 300 paund, por nuk ka qenë fati i tij.

“Po ecja bashkë me qenin në parkun publik, kur një moment Luvky po gërrmonte në tokë dhe gjeti monedhën 250 vjeçare”, u shpreh ai.

Por, ai ka vendosur që ta mbajë atë në mes të gjërave të tjera që Lucky ka zbuluar gjatë viteve. Ndërkohë, mediat lokale shkruajnë se kjo monedhë është prerë në vitin kur trupat britanike sulmuan Minutemen, e cila shënoi fillimin e Luftës Amerikane për Pavarësi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: