fbpx
Kuriozitete

Mahnitëse: Skulptori që kthen cungjet e pemëve në vepra arti

Një skulptor 22-vjeçar ka vendosur që të kthejë atë që mbetet nga pemët e rëna në qytetin e tij në vepra arti. Andrea Gandini, një 22 vjeçar nga Roma, ka nisur me këtë punë që pesë vite më parë dhe tani sapo ka përfunduar skulpturën e 66-të.

Ai ka shumë materiale për të punuar, pasi Roma, një nga qytetet më të gjelbra në Europë, ka rreth 313 mijë pemë nëpër parqe dhe nëpër rrugët e qytetit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button