Kuriozitete

Mënyra më të çuditshme dhe më qesharake për t’i prerë flokët (Video)

Të gjithë kemi një lloj ankthi se a do dukemi mire pas prerjës së flokëve Madje disa prej nesh kemi edhe si një lloj ankthi edhe për stilistën e flokëve apo stilistin e flokëve dhe shpesh fillojmë të pyesim vetën se a e kemi zgjedhur të duhurin/duhurën.

Mirëpo, çfarë do të bënit nëse do të shkonit tek ndonjë stilist dhe do fillonte të ua pristë flokët me metodë të zjarrit apo edhe me ndonjë mjet të çuditshëm, raporton “Unilad”. Këto metoda ekzistojnë dhe ato mund t’i shihni në videon më poshtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close