Kuriozitete

Një ari merr ushqim nga një dyqan (Video)

Ai thjesht donte një meze të lehtë mesnate. Ariu endet në një dyqan ushqimesh në Kaliforni, rrëmben ushqimin pastaj ulet dhe i ha ato afër një kutie plehrash. Të gjithë herë pas here dëshirojnë një meze të lehtë natën.

Një grua duke ndaluar afër dyqanit të ushqimeve kapi momentin interesant kur një arushë e madhe u ndal duke kapur një qese me ushqim. Ajo e postoi këtë ngjarje në Facebook, duke e ndarë me të tjerët si rast interesant.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close