Kuriozitete

Një turist thyen një skulpturë duke bërë fotografi

Turisti thyen skulpturën në Canova pasi bëri fotografi. Një turit shtrihet afër skulpturës ‘Paolina Borghese Bonaparte as Venus Victrix’ që të bëjë një fotografi në muzeun Gypsotheca Antonio Canova. Në momentin që ai largohet nga skulptura, ai thyen një pjesë të skulpturës, rregullon dëmin dhe largohet në qetësi nga dhoma, gishtat e këmbës ishin dëmtuar, thotë policia.   Muzeu dhe policia thanë që ai ishte një burrë nga Austria që ishte pjesë e një grupi turistësh që vizituan muzeun.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: