Kuriozitete

Njerëzit me sytë më të bukur në botë

Në një pikë të caktuar në histori, midis 6,000 dhe 10,000 vjet më parë, u shfaq një mutacion gjenetik në sajë të të cilit u lind njeriu i parë me sy blu: pika e origjinës së një brezi të mëvonshëm të njerëzve me sy me ngjyrë.

Sot ne mund të shohim rreth nesh sytë njerëz me ngjyra të ndryshme sysh; si kafe, e zezë, blu, gri apo jeshile. Por edhe këto ngjyra ndahen në nuanca, ngjyra të forta apo të lehta.

Njerëzit që ju tregojmë më poshtë me fotot, kanë një shikim të vërtetë hipnotik.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: