Kuriozitete

Njeriu që hante një pulë të tërë para punës, ra në peshë

Francis Marcell, 38-vjeçar, hante 7 mijë kalori në ditë. Profesionisti i shëndetit mendor nga Karolina e Jugut ishte rreth 249kg në peshën e tij më të rëndë dhe pranon të konsumonte një pulë të tërë në makinë gjatë rrugës për punë.

Në vitin 2016, Françesku u ndje shumë në siklet për të shkuar në dasmën e vëllait të tij për shkak të madhësisë së tij, e cila së bashku me një diagnozë të diabetit e frymëzuan atë të bënte një ndryshim.

Rutina e tij përfshinte punën dy herë në ditë, por tani nën bllokim ai nuk është në gjendje të shkojë në palestër. Françesku është duke u përshtatur me rrethanat e çuditshme duke ndërruar stërvitjet në palestër në garazhin e tij.Zakonet e ngrënies së Francis gjithashtu kanë ndryshuar në mënyrë dramatike pasi ai tani konsumon nën 1.600 kalori në ditë. Ky është një ndryshim dramatik nga dieta e tij e mëparshme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close