fbpx
Kuriozitete

Pamje të çuditshme që akoma nuk dihet se si kanë ndodhur (FOTO)

Ka shumë dukuri në të gjithë botën që nuk janë shpjeguar akoma edhe pse teknologjia është shumë e zhvilluar.

Ka foto që tregojnë histori dhe foto që shtrojnë shumë pyetje.
Fotot e mëposhtme nuk dihet se si janë realizuar edhe pse janë të vërteta.

Një palë të brendëshme të veshura tek një pëmë, bulëzat e pijes së gazuar formojnë hartën e botës apo një rosak që ka vehsur këpucët dhe i ka mbërthyer ato.

Akoma nuk dihet se si janë realizuar ato foto. Ndoshta jeni ju ata që do të gjeni përgjigjet!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button