Kuriozitete

Përgatitet keku me hashash më i madh në botë

Një kompani amerikane prodhoi kekun më të madh në botë me kanabis. Keku përbëhet nga 20 mijë miligramë THC, substanca kryesore psikoaktive e k anabisit. Për të përgatitur kekun me përmasa një metër të gjatë dhe 38 centimetër të lartë u përdorën 1 300 vezë. Keku peshon 385 kilogramë dhe u përgatit nga kompania e k anabisit “MariMed”, për fillimin e linjës së saj të parë e të re të kekëve me kanabis.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: