Kuriozitete

Puna e ëndrrave, kjo familje ju paguan miliona që t’i shoqëroni në udhëtime

Një familje britanike milionere, dëshiron një fotograf të mirë për t’i shoqëruar ata në udhëtimet e tyre.

Ndër përfitimet që do të ketë i përzgjedhuri, përveç pagës që është mjaft e lartë, janë edhe shpenzimet e udhëtimit, të ushqimit dhe gjithçka tjetër që mund të jetë e nevojshme.

Në ofertën e publikuar, thuhet:

“Ne kemi nevojë për dikë për të udhëtuar nëpër botë me ne dhe për të na bërëfotografi. Fotograf duhet të udhëtojë deri në 3 muaj rresht, ndonjëherë deri në 10 orë ditë pune, duke qenë në gjendje të marrë pagesën e plotë në rast sëmundjeje dhe 30 ditë pushimi gjatë vitit”

Sipas tyre, fotografi që ishte me ta nuk mund të vazhdonte më punën.

Familja në fjalë ka prona të ndryshme në Evropë, Amerikë dhe Australi. Eksperti i fotografisë që fiton thirrjen do të marrë pjesë në vende magjike dhe disa ngjarje, për shembull, çmimin e Formula 1 në Monako dhe Mardi Grass në New Orleans, ndër të tjera.

Nëse i plotësoni kërkesat dhe mund ta ndihmoni këtë familje që të ketë pamjet më të mira të udhëtimeve të tyre, mund të hyni në këtë link dhe të merrni pjesë në aplikim.

Udhëtimi i parë do të jetë në shkurt të 2019.

Suksese!

Klikoni linkun më poshtë për më shumë:

https://blog.perfocal.com/making-80k-a-year-while-travelling-the-world/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close