Kuriozitete

Qesharake/ Djali e këshillon vajzën se si të vishet, por shikoni çfarë ndodhë në fund

Një video mjaft interesante shihet në internet, kur një çift simpatik ishin duke shikuar televizionin, kur vajzës i erdhi një mesazh në telefon pë të dal me shoqe.Një çift simpatik është bër hit në internet kur vajzë i erdhi një mesazh në telefon e cila ftohet të dal me shoqe. Pastaj ajo ngritet për tu bër gati dhe merr sugjerime nga i dashuri se çfarë të vesh. I dashuri e kthen disa herë, sepse nuk dukej mirë, sepse shpesh dukej lakuriq.

Por në fund vajza vishet e gjitha, duke e mbuluar tërë trupin me veshje sportive, dhe me këtë veshje djali është shumë i lumtur. Por kur del vajza jashtë, ajo i heq ato, sepse poshtë tyre kishte një fustan të shkurtër dhe  dukej mjaft provokuese. Për më shumë shikojeni videon.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close