Kuriozitete

Sfidon forcat e natyrës duke përdorur një litar, vogëlushja bëhet virale (Video)

Shem bja e një ure në Kolumbi, ka detyruar banorët e atij komuniteti të rrez ikojnë je tën çdo ditë për të kaluar lumin e rrëm byeshëm që ndodhej poshtë saj. “Daily Mail”, ka publikuar një video ku shihet një vogëlushe duke kaluar lumin e rrëm byeshëm me ndihmën e një litari, që ishte zgjatur pikërisht në vendin që ndodhej më parë ura.

Ura i shërbente një fisi indigjen për të kaluar në provincën më të afërt. Ajo u she mb si pasojë e ujërave të rrëm byeshëm dhe reshjeve të dendura të shiut përgjatë ditëve të fundit në atë zonë. Deputeti i Risaralda, Daiel Silva Orrego, ka deklaruar se shembja e urës po rrezikon jetën e fëmijëve e të rriturve çdo ditë, të cilët po e kalojnë lumin në kushte tejet të vështira.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close