fbpx
Kuriozitete

Shumë pak njerëz e gjejnë, sa numra dalloni ju në foto?

Ne e dimë që i doni iluzionet optike dhe sfidat e mprehjes vizuale, prandaj sot ju sjellim një të re, e cila po çmend trurin në rrjetet sociale.

Vizatimi u bë dhe u publikua nga një përdorues i Facebook e në një kohë të shkurtër ai u bë tejet viral. Ne mund të shohim disa shifra në foto, por pyetja është: konkretisht sa numra arrini në të vërtetë të shihni?
Shumë pak njerëz e gjejnë përgjigjen e saktë sepse ky iluzion është paksa i vë shtirë për tu dalluar.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button