Kuriozitete

Stamboll, Shitësi i akullores bën një shfaqje mbresëlënëse (Video)

Kjo është pamja qesharake e një shitësi akulloresh që bën një shfaqje mbresëlënëse. Lëvizjet e tij mbresëlënëse çuditërisht kënaqën të pranishmit. Këto pamje u filmuan në një dyqan të njohur si qendra Borek në Stamboll, Turqi.

Shitësi bën lëvizje të mira me akullore, lëvizje që filmohen nga blerësi dhe të cilat pëlqehen shumë. Shitësit e akulloreve janë të njohur në Turqi për lëvizje dhe ‘mashtrime’ të tilla.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: