fbpx
Kuriozitete

Studimi/ Pse të moshuarit nuk duhet ta përdorin çdo ditë internetin

Një studim i ri arriti në përfundimin se të moshuarit, të cilët janë përdorues të përditshëm të internetit, kanë më shumë shanse që të izolohen nga shoqëria. Studimi është kryer në Angli dhe rezultoi se 19 përqind e të anketuarve shfaqën nivele të larta vetmie dhe 33 përqind u klasifikuan si të izoluar nga shoqëria. Studiuesit u shprehën se ata të moshuar që kalonin shumë pak kohë në internet, një herë në javë ose një herë në muaj kishin më pak shanse të izoloheshin nga pjesa tjetër e familjes ose shoqërisë. Aktivitetet e ndryshme në internet, kërkimi i informacioneve të ndryshme, dërgimi i postës elektronike dhe blerjet ishin disa nga aktivitetet më të zakonshme në internet, kryesisht në një smartphone, pasi laptopët u zbuluan se përdoren shumë më rrallë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button