Kuriozitete

Surprizoi gruan me udhëtimin në vendin ekzotik, ajo e tradhton me masazhierin e hotelit

Një burrë tejet i revoltuar, vlerësoi me një notë tepër të ulët në faqen e famshme “Trip Advisor”, e cila bën një përmbledhje të përshtypjeve të njerëzve për hotele të ndryshme në botë, hotelin ku qëndroi për disa ditë.

Për burrin e identifikuar vetëm me emrin e tij Michael, rezultuan një “ferr” i vërtetë pushimet e kryera në “The Palms”, pasi gruaja e tij, e joshur nga masazhieri i hotelit, e tradhtoi me këtë të fundit. Pasi u kthye nga plazhi, së bashku me djalin e tij Tom, Michael, vërejti diçka ndryshe tek gruaja.

Sjellja e saj e dyshimtë bëri që të dyshonte dhe më pas çastesh hezitimi gruaja zgjodhi të rrëfehej e të tregonte tradhtinë me masazherin e ri. Burri tha se fajtore për aq sa ndodhi ishte e shoqja, por vlerësimi i dobët në faqen “Trip Advisor”, ishte për të paralajmëruar udhëtarët e tjerë, për praninë e rasteve të tilla

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close